Over ITVenlo

Een Website laten maken

Je bent al enige tijd bezig met een idee voor jouw website. Er zijn mensen die tegen je zeggen dat het makkelijk is, om het zelf te doen. Je weet niet waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken. Je hoort dat SEO: Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie belangrijk is. Dat je moet gaan bloggen en dat ‘content’ heel belangrijk is. Maar het zegt je allemaal weinig tot niets. Je hebt er eigenlijk de tijd niet voor, onvoldoende kennis en misschien wel helemaal geen zin in. Dat kan natuurlijk ook en dat is heel begrijpelijk. Jij wilt het liefst doen waar je goed in bent!

Je hebt al een website

Je hebt al een website. Dat kan natuurlijk ook maar het ontbreekt je gewoon aan bezoekers. Er zijn misschien wél bezoekers maar je merkt dat ze niet tot actie over gaan. Wat je ook probeert of doet, via jouw website komen de klanten niet bij jou terecht.
Als ondernemer wil je omzet maken. Je wilt onafhankelijk zijn en dát doen waar je goed in bent. Je ging er misschien wel vanuit dat als je een website hebt, je gevonden wordt. Jouw dienst of product is immers zo uniek dat klanten jou via jouw website wel vinden. Dat blijkt achteraf dus helemaal niet zo te zijn. Jouw doelgroep, die misschien wel geïnteresseerd is in jouw diensten of product, vindt jou niet. Voor jou als ondernemer van wezenlijk belang!

Laat je door ons helpen!

Het zou natuurlijk heel mooi zijn als potentiële klanten als eerste aan jou denken als ze jouw diensten of product nodig hebben. Als je ook via jouw website eenvoudig klanten kunt aantrekken. Als je weet hoe je het aan moet pakken om je doelgroep te bereiken. Je wilt dat jouw aanwezigheid zó groot is dat je klanten niet meer om je heen kunnen. Jij doet helemaal mee omdat ze je vinden én tot actie overgaan!

Over ITVenlo

We hebben ruim 30 jaar kennis en ervaring in het vak. Onze passie!

Onze visie is iets moois en met kwaliteit te leveren en tegelijk onze klanten, de mensen op weg helpen, ze deel te laten nemen in het proces en onze kennis met hen te delen. We houden van humor en lachen op z’n tijd. Ons motto is dan ook; “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak

Bij ons kun je gegarandeerd rekenen op een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Ons gezamenlijke doel; een unieke website die weergeeft wie jij bent, waar jouw passie ligt, met jouw verhaal. Een verhaal waard om verteld te worden. Wat beweegt jou en wat maakt jou nu juist anders. Waarom moeten de mensen bij jou zijn en niet bij iemand anders.

We gaan er samen iets moois van maken. Laat ons je helpen. We doen het graag, met passie en veel plezier!

Een vriendelijke groet!

ITVenlo logo footer

contact

DE NIEUWSBRIEF VAN ITVENLO

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt, af en toe, aanbiedingen, nuttige informatie, updates en meer!